Треньорът на Аталанта Джан Пиеро Гасперини остана изключително доволен от победата с 4:1 над Валенсия в първи 1/8-финален мач от Шампионска лига, игран в Италия. Спецът обаче предупреди, че нищо не е решено, най-вече заради допуснатия гол.

"Много сме щастливи, но има и леко съжаление за допуснатия гол. Не биваше при 4:0 да правим такава грешка. На "Местайя" ще се опитаме да сме по-прецизни. Ако искаме да продължим на 1/4-финалите, трябва да се опитаме да победим отново и да докажем, че резултатите ни са заслужени. Ние сме отбор, който създава много голови положения, но понякога допускаме и грешки".

"Ще анализираме грешките си и ще се опитаме да се поучим от тях. Със сигурност ще се стремим да вкараме и в Испания. Нямам намерение да се браним през цялото време и да разчитаме на преднината си от първия мач".

"Валенсия игра без Родриго, който е много важен за тях, и без двамата си титулярния централни защитници. Ние загубихме Берат Джимсити на загрявката, а Матия Калдара доскоро лекуваме контузия. В гостуването ще се опитаме да сме по-внимателни. Там атмосферата ще е невероятна и един гол може да ентусиазира Валенсия. Рано е да празнуваме, можем да го сторим чак след 15 дни", предупреди Гасперини.