Наставникът на РБ Лайпциг Юлиан Нагелсман заяви, че неговите възпитаници няма да подценят Тотнъм въпреки слабите резултати на “шпорите” в последните седмици. Днес германският тим приема лондончани в реванш от осминафиналите на Шампионската лига, след като спечели първата среща на “Тотнъм Хотспър Стейдиъм” с 1:0.

“Ще имаме нужда нашите фенове да ни помогнат. Тотнъм продължава да бъде добър отбор с много добри играчи. Те са опасни на контраатака. Имат ясен план за игра, да атакуват възможно най-бързо. Надявам се да се противопоставим добре на тяхната преса. Не мислим за резултатите на Тотнъм във Висшата лига и ФА Къп. Спечелихме първото полувреме в Лондон и сега ще се опитаме да спечелим и второто”, коментира Нагелсман на днешната си пресконференция.

“Искам да победим Тотнъм и да се класираме напред. Това не е дуел между мен и Моуриньо. Вижте колко и какви титли е спечелил той. Аз съм печелил единствено юношеска титла в южна Германия”, допълни 32-годишният специалист, цитиран от БГНЕС. Лайпциг посреща Тотнъм днес от 22:00 часа българско време.