Треньорът на ПСЖ Томас Тухел остана разочарован след загубата с 1:2 от РБ Лайпциг в Шампионска лига. Парижани допуснаха обрат в Германия, което заплете интригата в група "Н".

Лидери са Манчестър Юнайтед и "биковете" с по 6 точки, докато французите и Истанбул Башакшехир имат по 3 т. Тухел добави, че не се притеснява за бъдещето си в ПСЖ. Той има договор до края на сезона и преговори за подновяването му още не са започнали.

"Беше труден мач. Може би вината си е в нас, тъй като не вкарахме втори гол, а след това направихме грешка при тяхната дузпа. След това вече беше трудно с десет души на терена. Твърде много решаващи моменти бяха в наша вреда. Но срещу нас имахме тежък съперник. Не се притеснявам за поста си. Изправихме се срещу отбор, който преди седмица бе начело в Бундеслигата. Те са много силен състав, а ние можехме да поведем с два гола".

"През второто полувреме ни бе по-трудно. Усети се липсата на важни играчи, нямахме класа и ритъм. Но мачът бе доста оспорван. Да не забравяме, че головата разлика може да има значение за крайното класиране в групата. Всичко е в наши ръце. Ако сте очаквали да победим с 3:0, това си е ваш проблем, аз не очаквах", заяви Тухел.