Треньорът на Олимпик Марсилия Игор Тудор каза, че отсъствието на мениджъра на Тотнъм Антонио Конте в сблъсъка им от Шампионската лига във вторник ще бъде „добра новина“ за френския клуб.

Конте няма да бъде на тъчлинията за мача на „Стад велодром“, след като беше изгонен при равенството със Спортинг Лисабон (1:1) заради протестите си след гол в добавеното време на Хари Кейн, който бе отменен за засада след продължителна проверка на ВАР.

„Добра новина е, че той не е тук, но играчите са тези, които играят, а не той. И ще има негов помощник, той ще знае как да ги мотивира“, заяви Тудор, цитиран от „БТА“.

Олимпик Марсилия е на дъното в група D с 6 точки, на три зад лидера Тотнъм. Лондончани ще се класират за осминафиналите, ако избегнат загуба утре, докато французите ще продължат напред само с победа.

Тудор описа мача като "мача на годината" предвид "особеното му значение". "Никой не може да очаква да печели мачове по друг начин, освен с желание. Не трябва да пропускаме нищо, да не допускаме грешки", каза още хърватинът.