Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че е доволен на 99% от представянето срещу Рубин Казан на Благой Георгиев.

Двата отбора завършиха 1:1 на "Анфийлд" в мач от груповата фаза на Лига Европа, като гостите играха с човек по-малко на терена близо час след изгонването на Олег Кузмин.

"Мачът определено не беше скучен. Напротив – беше много интересен. Изправихме се срещу качествен отбор, който вкара бърз гол и това му помогна".

"Ние създадохме много шансове, но уви, вкарахме само едно попадение. Мога да кажа, че на 99% съм доволен от резултата. Това не беше най-лошият ден в живота ми, но имаме още много работа за вършене", каза Клоп след мача.

Попитан на въпрос какви са емоциите след дебюта му на "Анфийлд", бившият наставник на Борусия Дортмунд отговори: "Това беше важен момент и съм доволен. Когато отидеш за първи път на гости в нов дом, трябваше да занесеш подарък, но не успях", заяви в типичния си стил Клоп.

В средата на първото полувреме той имаше сблъсък с един от помощниците на Рубин и германският спец разясни случката.

"Защо не гледате футбола, а обръщате внимание на това? Обсъждахме играта с ръка на наш футболист. Мисля, че беше Клайн (б.р. - говори за Шкъртел). Той вярваше, че нашият играч заслужава втори жълт картон, аз бях точно на обратното мнение. Това беше всичко", завърши Клоп.