Нападателят на Арсенал Дани Уелбек вярва, че евентуален триумф в Лига Европа би бил най-доброто изпращане за мениджъра Арсен Венгер, който наскоро обяви, че ще напусне "артилеристите" след края на сезона. 

"Жалко е да допуснеш гол в края на мача, в който отборът е лидер в резултата. Ние ще анализираме допуснатото попадение, за да се убедим в това, че не бива да го повтаряме за в бъдеще.

Арсенал можеше да вкара повече във вратата на много силен отбор. Знаем, че можем да направим това в реванша. Играчите на Арсенал са настроени позитивно към това. Все пак е полуфинал в Лига Европа. 

Искахме да побеждаваме както до, така и след като Венгер анонсира своето напускане от клуба след края на сезона, тъй като сме професионалисти. Ако той вдигне трофея над главата си в края на сезона, това ще е черешката на тортата", каза Уелбек.

Припомняме, че снощи Арсенал изпусна победата срещу Атлетико Мадрид в първия 1/2-финален мач от Лига Европа, който се игра на "Емиратс" и стигна до равенство 1:1, макар че водеше в резултата почти до самия край.