Българският съдия Георги Кабаков отсъди три дузпи и показа един червен картон в мача Антверп (Белгия) - Глазгоу Рейнджърс (Шотландия) в турнира Лига Европа, като срещата премина през много обрати и в крайна сметка завърши 3:4, пише БНР.

Две дузпи за гостите вкара хърватинът Борна Баришич, втората в 90-ата минута за втория обрат в срещата. Заради нарушението беше изгонен и Абдулайе Сек от домакините. Гостите поведоха в 38-ата минута чрез Джо Айоделе-Арибо, но само в рамките на 1 минута в края на първата част белгийските играчи излязоха напред в резултата. Фелипе Авенати изравни в 45-ата минута, а в продължениеето Кабаков отсъди първата дузпа в мача, превърната в гол от Лиор Рафаелов.

Дузпа имаше и за гостите, които изравниха в 59-ата чрез Борна Баришич. Но Антверп не спря с атаките и в 66-ата минута Мартин Хонгла Юма отново ги изведе напред- 3:2. В последните 7 минути на срещата лидерът в шотландската Висша лига обърна мача в своя полза с гол на Райън Кент в 84-ата минута и още една дузпа, реализирана от Баришич и придружена с червен картон преди това.