“Със сигурност не сме ние фаворитите за спечелване на титлата, но от друга страна ние ще излезем за победа във всеки един мач. Предстои ни много работа”, коментира бившият волейболен национал Боян Йорданов, който се завърна в Левски и ще играе за “сините” през новия сезон в Суперлигата, предаде БГНЕС.

Йорданов разкри защо е решил да се завърне да играе в България и дали смята да слага край на кариерата си.

“Проекта Левски го започнаха преди няколко години Владо Николов и спонсорите, отборът се развива, желанието ни е да продължи да се развива в една правилна посока. Смея да твърдя, че залата е една от най-добрите в Европа".

"Старите кучета, които бяха в българския волейбол, доказаха, че има място за тях. Няма по-хубава комбинация и е доста добре за младите състезатели да израстват покрай по-опитни. Това е добре за всички".

"Аз все още се забавлявам на игрището и се надявам да продължи така поне още малко време. Не съм казал, че ще си завършвам кариерата в Левски, но това, естествено, може да се случи. Все още не мисля за този край”, каза Йорданов.

На въпрос дали Левски ще бъде конкурентен на водещите отбори в България през предстоящия сезон, Йорданов отговори: “Факт е, че в един отбор се гледа най-вече представителния отбор и че в последните години Левски не е на мястото, на което трябва да бъде".

"В момента се изгражда един нов отбор с по-опитни и по-млади състезатели. Със сигурност не сме ние фаворитите за спечелване на титлата, но от друга страна ние ще излезем за победа във всеки един мач".

"Предстои ни много работа. На мен лично ми се иска, както и на треньора Андрей Жеков, Левски да радва окото с един красив волейбол. Надявам се това нещо да се получи и ние да сме основата на едни успехи в близко бъдеще”.