Джорджо Киелини може да е дебютант в МЛС, но още в първия си сезон спечели Западната конференция със своя Лос Анджелис ФК. Неговият тим доминира напълно срещу Остин и победи с 3:0, за да си осигури място на големия финал. Отборът от Калифорния имаше пълно превъзходство и отправи 10 точни удара, срещу само 1 на съперника.

Киелини игра само през първото полувреме, защото продължава да има физически проблеми. Със своя опит обаче е много ценен и полезен за защитата на Лос Анджелис ФК. Съперник на финала за титлата в МЛС ще бъде Филаделфия Юниън. И двата отбора ще излязат в битка за МЛС Къп за първи път в историята си, така че ще има абсолютен дебютант като шампион следващата седмица. Сблъсъкът е на пети ноември.

"Финалите в конференцията на МЛС са като финал на Шампионската лига. Имаме всичко необходимо, за да се представим добре на финала", написа Киелини преди мача с Остин. След победата той публикува снимка с купата на Западната конференция и думите "Горд съм, че съм част от този отбор. Продължаваме да мечтаем".