Спортният директор и треньор на Левски Георги Иванов-Гонзо остана доволен от играта на футболистите на "сините" при победата с 2:0 над Ботев Враца в контролна среща, играна на помощното игрище край стадион "Георги Аспарухов".

Той обаче отказа да говори за играчите, които карат проби в клуба - Наджиб Амари, Жугурта Амрун-Жужу, Алекси Алар и Иво Маринов. Само последният не се появи в игра.

"Играхме добре през първото полувреме, а през второто ритъмът малко се разруши, предвид смените. Като цяло съм доволен от всички футболисти, които влязоха в игра".

"Тези, които са на проби, играха на върха на своите възможности. Като приключат тези проби, ще преценим кой ще остане и кой ще си ходи. Първо обаче ще го кажа на футболистите, а не на медиите", заяви Гонзо, цитиран от БТА.

Амари игра като титуляр за "сините" и изглеждаше добре подготвен, след като направи няколко успешни пробива по лявото крило и дори подаде на Валери Домовчийски за втория гол в мача.

Жужу обаче изглежда извън форма, но той ще продължи пробния си период. Алар пък беше на път да асистира за 3:0 в края на мача, но пропуск на Антонио Аниете му попречи.