Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски обмисля сериозно оттеглянето си от българ­ския футбол. Бизнесменът изчаква края на сезона, за да вземе окончателното решение, но към днешна дата везните нате­жават към раздяла със „смърфовете.

Тази версия бро­ди около „Лаута” през последните дни, а теж­ката загуба от „Левски" с 0:5 допълнително е подсилила съм­ненията за бъдещето на Крушарски в Пловдив.

Проблемите в Локо се засилиха още повече, след като наставникът Едуард Ераносян хвърли оставка след визитата на „Аспа­рухов". Тя бе приета от шефовете на тима, а в  следващите дни ще стане ясно кой ще наследи опитния специалист.

Не е изклю­чено Христо Колев-Бащата да води отбора в предстоящия домакински двубой с ЦСКА в събота. Именно той проведе пър­вото занимание на тима през новата седмица.

Финансови проблеми също затрудняват работата в клуба. В отбора не са получавали заплати за последните 2 месеца. Освен това играчите и треньорският щаб имат да получават по 4 пре­мии, наемите на апартаментите не са плащани от началото на годината.