Ръководството на ЦСКА 1948 работи все по-усилено по подсилването на отбора за сезона в efbet Лига. Новакът в елита опитва да уреди Красимир Балъков за треньор.

Очакванията са героят от САЩ`94 днес да проведе разговори с шефовете на ЦСКА 1948. "Червените" искат Балъков да заеме поста на Йордан Юруков, който няма необходимия лиценз ПРО, за да води отбора в групата на майсторите, пише Блиц, цитирани от Стандарт. Бала за последно беше начело на националния ни отбор, а преди това води Етър.

На масата за преговори с ЦСКА 1948 днес ще бъде и Мартин Камбуров. Устремилият се към рекорда за голмайстор №1 на българския шампионат нападател е силно желан от ЦСКА 1948. Както вече стана ясно, Камбуров напуска Берое, след като от клуба му предложиха нов едногодишен договор, но с уточнение от треньора Димитър Димитров, че ще разчита по-малко на услугите му.

39-годишният голмайстор от своя страна държи да остане в елитен тим и да продължи да е основна фигура в стартовия състав, воден от амбицията си да подобри рекорда на Петър Жеков. Легендарният нападател на ЦСКА има 253 гола в българския елит. Преследващият рекорда Камбуров е с 230 към момента.