Ръководството на Бо­тев Пловдив в лицето на Сдружение ПФК Ботев е вдигнало мерника на старши треньора Ферарио Спасов. Според kotasport.com не е изключено в скоро време да се стигне до треньорска рокада при канарчетата. След спечеленото дерби с Локо Пд на старта жълто-чер­ните записаха две загуби и две равенства, което разклати стола на Феро, пише "Тема спорт".

Отборът направи мно­го сериозна селекция, но на този етап това не да­ва нужния ефект. Надеж­дите са били, че Царско село ще бъде победен, но това не се случи. Ръковод­ството на Ботев вече е провело разговор с евен­туален нов наставник. Са­мият Спасов пък за поре­ден път не спести крити­ките си към управление­то на клуба.

"Темата с клуба стана банална вече, не се е про­менило нищо. Ние трябва да побеждаваме, настро­ението не е добро, в ло­ша серия сме. Не искам да коментирам какво става с клуба - много сили и енергия губя в тази посо­ка. Трябва да се концен­трирам върху работата с отбора. Не съм в тече­ние какво се случва с ръководния пост в Ботев. Имаме нужда от още по­пълнения, алтернатива на Наско Илиев в нападе­ние нямаме", коментира Феро след ремито с Цар­ско село.