Гвинейският футболист на Берое Ибрахима Конте се е разминала със сериозна травма, пише "Тема Спорт". Той усети болки в бедрото по време на спринт в гостуването на Славия, спечелено с 2:0. Това наложи смяната му с Димо Бакалов. Направените прегледи показаха, че Конте няма скъсан мускул и се очаква да е готов за съботното домакинство срещу Черно море. 

Същото не може да се каже за съотборниците му Душан Перниш, Александър Василев, Кийлън Лебон, Карлос Охене, Радослав Апостолов и Никола Маринов. Всички те имат различни по рода си здравословни оплаквания и връщането им на терена за събота е под въпрос.

Берое пусна в продажба билетите за домакинството на варненци. Цената на един талон до петък включително е 8 лева. В деня на мача от касите пред стадиона билетът ще струва 10 лева. Пропуските за VIP-a са по 40 лева, включително и за деца. От клуба умоляват всички зрители да спазват изискванията за безопасност - да бъдат разположени през две седалки един от друг; да пазят дистанция на входовете и касите пред стадиона; да се избягва струпването на хора пред и около стадиона, преди и след двубоя.