ЦСКА ще стартира в плейофите с мач срещу Арда. Все още обаче не е ясно къде ще бъде срещата. Това ще се определи от мястото, на което двата отбора ще завършат редовния дял от шампионата.

Ако ЦСКА победи Левски във вечното дерби в неделя или направи равен със сините, със сигурност ще финишира на третото място (б.а. - при реми на Националния стадион и успех на Арда над Царско село двата тима ще се изравнят по точки, но червените имат по-добра обща голова разлика). По програма третият в редовния дял започва плейофите с домакинство на четвъртия - тоест, по-вероятно е ЦСКА да приеме кърджалийци на "Армията", отколкото да им гостува.

При вариант, че червените са трети, във втория кръг те гостуват на петия, пише "Тема спорт". В третия двубой следва домакинство на Лудогорец. В четвъртия ще е гостуването на Локо Пд, което може да се окаже решително за второто място в крайното подреждане. А в петия кръг тимът приема шестия. Тоест ЦСКА ще има три домакинства. Ако армейците останат четвърти, ще имат пък две срещи у дома и три визити. В първия кръг ще е гостуването на третия - това ще е Арда. След това идва нов мач навън - срещу шестия. Той ще е последван от домакинство на петия, сблъсък с Лудогорец в Разград, а накрая ще е срещата с Локо Пд (втория) на "Армията".