Финансирането е било сериозна тема на разговор в Берое в последните дни, пише "Тема спорт". Ръководството на заралии и общината преговарят с нов генерален спонсор за клуба. Повече яснота се очаква през идната седмица. На този етап се знае, че това няма да е фирмата „Градус“, която се спрягаше.

В момента на екипите на старозагорци стои логото на Efbet, но то по-скоро е като реклама, а според запознати букмейкърската компания дава около 80 000 лева.

От сдружението, което вече държи акциите на клуба, обявиха, че са нужни по 180 бона на месец за нормално съществуване, но се прави всичко необходимо сумата да се увеличи. Преговорите с новия спонсор не зависят от изхода на баража с Ботев Пд, увериха от Стара Загора.

Вероятността бразилецът Джонатан Перейра да остане в Ботев пък става все по-малка. Бразилецът има предложения от три клуба. Два са от чужбина – от Израел и Азербайджан, а у нас е силно желан от ФК ЦСКА 1948 Сф. Засега са договорени две нови попълнения – Спас Георгиев (Пирин) и Лукас Мартинс (Царско село).

Снимка: Lap.bg