Бившият национал Галин Иванов е силно желан от Локомотив София, съобщава "Тема спорт". Атакуващият халф в момента е свободен агент, след като договорът му с ФК ЦСКА 1948 Сф изтече и новият старши треньор Любослав Пенев не го задържа в тима. Наставникът на червено-черните Станислав Генчев обаче се е свърза с футболиста, както и от ръководството.

„Да, от Локо София са настоятелни, но аз не бързам с решението за бъдещето си. Искам да направя най-добрия избор за себе си. Имам варианти и за чужбина. Ще изчакам и ще видя къде ще продължа кариерата си. Има варианти. Като гледам спокойно може да играя още 4 години“, сподели пред „Тема Спорт“ Галин Иванов. В момента той е на 34 години.

Атакуващият халф е опция и за Славия, но играчът призна, че оттам все още никой не е разговарял с него. У нас бившият национал е ритал още за Левски, Берое, Литекс и Нефтохимик. В чужбина е носил екипите на унгарския Халадаш, турския Самсунспор и немския Арминия Билефелд.

В същото време стана ясно, че бившият футболист на Локо София и ЦСКА Маркиньос помага за селекцията в „Надежда“. Той, а не както се появиха информации за Том, е докарал новото попълнение – нападателят Франса. Маркиньос урежда за железничарите и двама чуждестранни защитници – бразилец и португалец. Чака и се и вътрешех халф с френски паспорт.

Снимка: Lap.bg