Хора много близки до легендарните треньори Хосеп Гуардиола и Свен-Горан Ериксон дойдоха за играч на Славия, пише "Тема спорт". Става въпрос за брата на Пеп и сина на шведа – Йохан, които са мениджъри и имат агенции. Те са имали среща с вратаря на белите Светослав Вуцов и неговия баща Велислав. 

Комуникирали са и с ръководството на столичани. Причината – няколко предложения, които са бниили презентирани от именитите агенти към национала. 19-годишният страж минава за един от най-талантливите футболисти в България и интересът към него е много сериозен. 

От стадиона в „Овча купел“ не изключват това лято да се стигне до продажба на младия Вуцов. Името на Светослав често е свързвано с най-различни отбори. Сериозен бе апетитът на Копенхаген да има таланта.

Това лято се очаква Славия да продаде и друг от младите си състезатели – централния защитник Мартин Георгиев (16 г.), в Барселона.

Радослав Кирилов също е в плановете на няколко европейски тима. Засега ръководството на белите изчаква най-добрите предложения за вратаря Вуцов и крилото Кирилов.