треньорът на Хебър (Пазарджик) Фулвио Пеа изрази задоволство от показаното от неговите футболисти, въпреки че отборът му допусна поражение с 1:2 от Локомотив (Пловдив) като гост в среща от третия кръг на Първа лига. Специалистът обаче призна, че в тима му липсва класа и увереност в завършващата фаза. 

"Играхме добре. Получихме ранен гол, който ни обърка, но показахме характер и успяхме да изравним. През второто полувреме противникът ни игра по-силно, но ние отново съумяхме да му се противопоставим. Загубихме концентрация само за 5 минути и това се оказа решаващо, защото Локомотив успя да се възползва и да отбележи. След това попадение за нас вече стана много трудно", коментира цитираният от БТА Пеа.

 

"Очаквам да привлечем още нови играчи. Все още не сме завършен отбор. Физическата ни подготовка също не е на най-доброто възможно ниво. Имаме проблеми и с картотекирането на някои от новопривлечените състезатели. Това, което ни липсва са нападатели, които да направят разликата", допълни той. 

"Със сигурност вървим в правилната посока. Виждам, че този отбор има още много потенциал. Трябва обаче да привлечем още футболисти, които да решат нашите проблеми, като донесат на тима нужната класа", завърши наставникът на Хебър. 

Снимка: Lap.bg