Треньорът на ЦСКА 1948 - Любослав Пенев, заяви, че мнението му за Стойчо Младенов не се е променило, въпреки че двамата изненадващо се събраха заедно на работа в клуба.

Преди почти година бившият нападател на Валенсия и Атлетико Мадрид даде извънредна пресконференция две седмици, след като Младенов го наследи на треньорския пост в ЦСКА.

Тогава Пенев заяви: "С колегата от Плоски сме били съотборници в ЦСКА и сме делели една съблекалня. Според мен беше редно да ми звънне и да ми каже: "Любо, преговарям с ЦСКА". Ние сме били колеги съотборници, така го мисля аз. За мен не е мъжка постъпка. Вижда ме тук и проявява лицемерие. Долна и гадна постъпка".

"Не се карам със Стойчо Младенов, само показвам къде му е гьолът. Нямаме мускулна контузия, няма такова нещо. Отборът е много добре подготвен. В това съм убеден. Всички са много добре подготвени, като казвам, че тези, които са контузени ще навлизат тепърва във форма".

"Така че колегата Стойчо Младенов трябва да спре да мяука и мрънка. Вече две седмици тренира отбора. Ако Стойчо Младенов е недоволен от отбора, защо го поема? След като не ти харесва, стой си вкъщи. Но няма да приема твърдения от хора, които не разбират", бяха думите на Пенев преди година.

Сега той каза следното: "Едва ли ще се срещаме често със Стойчо Младенов. Той е нов човек в нашата структура. Фактът, че той започва да работи при нас не означава, че моето мнение ще се промени. Той няма да се занимава с футбол. Най-вероятно с маркетинг и връзка с феновете".

Снимка: Lap.bg