Привържениците на ЦСКА се настроиха срещу един от големите си любимци Стойчо Младенов заради информациите, че Екзекутора на Ливърпул е приел предложението да заеме ръководен пост в ЦСКА 1948.

"Никога не е късно да станеш за резил. Никога не е късно да се изложиш...И никога не е късно да бъдеш наречен предател от тези, които те обичаХА. Справка С.М., Л.П. и доста други", написа лидерът на Сектор "Г" Иван Велчев във Фейсбук.

"Да изчезват в забвение! Ние сме ЦСКА!!!", "Стойчо, продажник!", "И двамата не ги разбирам и няма да им простя. Не ги псувам, не ги обиждам, но за мен вече не съществуват! Никой не обича предателите!".

"Този предател винаги първи е напускал кораба. С Любо могат да работят не повече от два месеца. ЦСКА може без всички сребролюбци".

"Стойчо за пари е готов на всичко. Колко щети нанесе на ЦСКА... Взимаше анонимници заради комисионна. Сега Гришата плати всичките вересии", са част от коментарите на феновете в социалните мрежи.

Младенов бе треньор на ЦСКА през миналия сезон, но напусна след скандал със собственика Гриша Ганчев, а сега изглежда е решил да последва друга "червена" легенда Любослав Пенев по пътя към Бистрица.

Очаква се утре Младенов официално да бъде представен в новия си клуб на събитие в 10 часа на стадион "Царско село".