Днес Хебър Пазарджик гостува на Ботев Пловдив в последен мач за годината и за двата тима. Той обаче може да се окаже последен и за старши треньора на гостите Любослав Пенев. Заради финансовата криза, в която зелените изпаднаха, се очаква Ел Голеадор да напусне стадион „Георги Бенковски“. Той е спряган за нов наставник на Арда Кърджали, а оттам в Хебър може да дойде Александър Тунчев.

Феновете на Хебър обаче са категорични, че не искат Любо да си взима довиждане с тях, а да остане. Както е известно, пазарджиклии хвърлиха бомбата за купата, отстранявайки Левски, като се класираха за четвъртфиналите. Тимът в момента е 12-и с актив от 20 точки, само на една от десетия Славия.

Фенклубът на Хебър се присъедини се към кампанията на клуба за спешно набиране на средства за декември и януари месец, като стартира собствена инициатива – серия от благотворителни търгове. Първият е за фланелка на тима на Ивайло Михайлов от решителния мач в Симитли срещу местния Септември за влизане в елита. Те благодарят на Димитър Кръстев, който я предостави безвъзмездно в знак на подкрепа към клуба в този тежък момент! Началната цена е 200 лева. Всяка следваща стъпка е 50 лева, като крайна дата и час на търга е 13 декември – 19:18 ч.