От Хебър отрекоха информациите, че клубът води преговори с Георги Чиликов и Николай Митов като потенциални заместници на Любо Пенев.

Пред dsport от клуба коментират, че настоящият наставник Пенев вярва, че нещата могат да се подобрят и да остане начело на гробарите.

„Да, разбрахме, че Любослав Пенев е бил във Варна и се е срещал с ръководството на Спартак, но той продължава да е старши треньор на Хебър и вярва, че по Коледа и Нова година могат да се случат чудеса и да продължи да работи при нас.

Не е коректно при наличието на старши треньор в лицето на Любослав Пенев да водим преговори с нов треньор, още по-малко с Николай Митов, на когото разбрахме, че тези слухове са му създали проблеми с кмета на Монтана. На Георги Чиликов му пожелаваме успех с настоящия му отбор Спортист Своге.

Смело може да заявим, че ако се стигне до раздяла с Любослав Пенев, което ще стане ясно до 10 януари, то ние няма да може да си позволим треньор извън школата на клуба, по разбираеми финансови причини. Що се отнася до Георги Николов, той продължава да се води играч на Хебър и сме готови да изслушаме всички оферти за него.

Владимир Гаджев е уважаван бивш футболист, който си живее в Пазарджик, но към този момент не е на работа на никаква позиция в клуба“, обявиха от Хебър.

Снимка: Lap.bg