M.B.S. Trade, водещата компания в областта на дигиталните LED съоръжения и цифровата визуализация за спортни събития, подпомогна своите партньори със сума в размер на над 1 100 000 лв. за сезон 2023/24.

Компанията вече трета поредна година подпомага българския спорт и футбол. „През изминалия сезон 2023/2024 успяхме да съдействаме и с нашите партньори отразихме над 100 футболни срещи от Ефбет лига, Европейски клубни турнири, Европейски квалификации за Евро 2024“, обясни Георги Митов, изпълнителен директор на M.B.S. Trade. Той допълни, че клубовете получават приходи за домакинските си мачове, а сумите се определят от броя на предоставените минути от тима и се заплащат авансово от компанията. "Това е от голямо значение и за отборите, които са извън топ 5, с които също работим в момента и са приоритетни за нас", допълни той. Георги Митов обясни, че за предстоящия сезон M.B.S. Trade предвижда да увеличи присъствието си на повече срещи, което ще се отрази положително във финансово отношение и на всички партньори на фирмата.

Състезания по художествена гимнастика, волейбол и баскетбол също са сред партньорите на компанията.  „Ние ефективно подпомагаме българския спорт като го правим още по-аткрактивен за зрителите и има реални финансови изражения и за самите отбори“, каза още Митов.

LED дисплейната мрежа на M.B.S. Trade популяризира брандовете с ярко и привличащо вниманието съдържание, като същевременно подобрява визията на футболните стадиони и спортните съоръжения.