Звездата на Анортозис Кристовао Да Силва Рамос пристигна в София, за да подпише с Левски.

Роденият в Лион португалец е дясно крило.
Веднага след пристигането си, футболистът бе заведен на медицински тестове. Ако всичко с Рамос е наред, се очаква да подпише договор и да отпътува утре с отбора за Анталия.

Кристовао Да Силва Рамос е юноша на португалския гранд Порто, а от 2009 година играе в кипърския Анортозис, където игра под ръководството на Станимир Стоилов.

Кристовао Рамос започва кариерата си в Порто, където в периода 2002-2005 година успява да изиграе 97 мача с екипа на втория отбор на "драконите".

След това крилото защитава цветовете на Пеняфиел и Лейшоес, където обаче не успява да блесне особено и кариерата му тръгва надолу. През 2006 година обаче Кристовао преминава в гръцкия елитен АЕП Пафос.

Там той прекарва три сезона, в които регистрира 40 мача и 8 гола. Това му спечелва трансфер в гранда Анортозис Фамагуста. С екипа на "синьо-белите" португалецът има 58 двубоя, в които нанизва седем попадения.

През този сезон обаче гологлавият полузащитник позагуби титулярното си място и в местното първенство той има изиграни едва десетина срещи, в които не е успял да се разпише. За сметка на това пък Рамос може да се похвали с гол в квалификациите на Лига Европа през есента.