Треньорът на Левски Илиан Илиев призна, че основният конкурент на сините в “А” група Лудогорец е година пред неговия отбор.

"Те са с година пред нас, запазиха колектива си и треньора си, развиват се в правилна посока. В същото време ние нямахме време за селекция, но и не искахме да прибързваме с взимането на футболисти, за да не правим грешки като тази със Сюлейман Диамутен".

"Играч със сериозна визитка, но видяхте, че при нас не успя да убеди. На българския пазар нямаше футболист, който можехме да вземем", добави още наставникът.

От Левски пък ще зарадват своите привърженици с директно излъчване на всички предстоящи домакински мачове на тима през своя интернет сайт. Новината съобщи лично Тодор Батков.

"Докато не се реши проблемът с излъчването на мачовете, ние, Левски, ще предаваме всичките си срещи директно през нашия сайт. По-важното е, че проявихме доблест и въпреки че може да имаме проблеми, решихме да излъчим срещата с Литекс онлайн през нашия сайт".

"Хората трябва да имат възможност да гледат мачовете. Не е толкова важно дали ще бъдем глобени. Подчертавам, че на нито една среща никога не е имало уговорка или давана дума мачовете да не се дават по интернет до колективната реализация за излъчването на сезон 2012/13", добави Батков.