Треньорът на Янтра Габрово  Велислав Вуцов направи плашещо разкритие след успеха с 1:0 като гост на Спортист Своге. Трите точки почти сигурно ще запазят мястото на габровци във Втора лига. Вуцов разкри, че проблеми със здравето са го оставили далеч от тима през последните дни.

"Много съм емоционален. Вчера беше най-лошият ден в живота ми по ред причини. Последните три дни не бях с отбора по здравословни причини. И ако не бяхме играли добре, щях да го нося като товар в сърцето си. Дори и да не бяхме спечелили, пак щях да бъда доволен, защото отборът показа търпение, дисциплина и страхотен дух“, сподели Вуцов

„Истината е, че помолих футболистите да играят за мен, за моята душа, която е изкривена в момента. Затова поведението на момчетата ме накара да се чувствам горд", поясни още той.

Вуцов не пропусна и да отправи критики към съдийството.

„Този гол не е случайност. Тези неща сме ги тренирали. Нека отбележа и нещо друго - бяхме много осакатени. Капитанът Казаков не участва, Гаджев игра на инжекции. Добри, който е основен наш нападател, не можа да участва. Един човек ни висеше - Иван Василев, и той в 86-ата минута получи картон. Убеден съм, че някой дава указания кой е с картон. Живи и здрави да са тези, които ги поръчват. Нека си поръчат уиски. Ние се спасихме.

Сега ще играем по-спокойно. Футболистите могат много повече. Нека дойдат повече хора на следващия мач, защото този отбор заслужава да му се радват. Едва ли има отбор в Първа и Втора дизивия като нашия. Шапки долу на тези момчета. Имам договорка до края на сезона да оставя отбора. Това, което ми се случва вчера и днес, а и да ме поканят, защото никой не ме е поканил, тъй като не съм S-класа, но смея да твърдя, че не съм лош. Ако ме поканят, ще се замисля дали да остана”, завърши специалистът.