Намиращият се в най-добра форма играч на България – Антон Недялков, ще пропусне домакинството на Англия в евроквалификация, която ще се играе тази вечер.

Защитникът на Лудогорец е получил контузия още по време на гостуването на Черна гора (0:0). В последните дни той не е тренирал на пълни обороти и днес стана ясно, че селекционерът Красимир Балъков няма да може да разчита на него, съобщава dsport.bg.

Това е голям удар за "лъвовете", тъй като още двама от титулярните бранители са аут – Страхил Попов и Васил Божиков. Най-вероятно Петър Занев ще играе като ляв защитник срещу Хари Кейн и компания, а до Кристиан Димитров ще действа някого измежду Георги Терзиев и Камен Хаджиев, който още чака дебюта си с националната фланелка.

Георги Пашов ще действа отдясно на защитата, в халфовата линия ще са поставени Кристиан Малинов и Георги Костадинов. Зад нападателя Исмаил Иса Балъков най-вероятно ще заложи на Вандерсон, Кирил Десподов и капитанът Ивелин Попов.

България приема Англия тази вечер от 21.45 часа и мачът може да се проследи на живо в Gol.bg. "Лъвовете" още са без победа в групата и имат 3 точки след 6 кръга. Гостите са с лидери 12 т., колкото има и Чехия.