Националният селекционер Ивайло Петев се закани, че България ще покаже друго лице в евроквалификацията срещу Малта, сравнение с контролата с Турция, загубена с позорното 0:4.

Тази вечер "лъвовете" гостуван на островната държава и се нуждаят само от победа, за да съхранят шансове за 3-то място в група "Н", което дава право на участие на бараж. Мачът започва в 21:45 часа и може да се последни на живо в Gol.bg.

"Настроението в отбора е добро. Относно титулярния състав - сами ще се уверите дали ще има промени в сравнение с контролата с Турция. Състоянието на Георги Миланов е добро, но дали ще започне като титуляр, ще реша в последния момент".

"Нямам притеснения относно мача. Важно е да сме концентрирани. Единственото, което ни интересува са трите точки. Нормало е да има умора, но така ще е и за противника. Tрябва да спечелим този мач".

"В сравнение с контролата с Турция трябва да подобрим две неща. Първо, положенията пред противниковата врата и второ, тези пред нашата врата – особено представянето ни през второто полувреме в Истанбул. Бъдете сигурни взели сме си поука от тази загуба".

"Вярвам на моите играчи. Контролата с Турция и мачът с Малта нямат нищо общо. Сигурен съм, че ще повторим лицето си от мача с Италия в София и ще победим. Не подценявам Малта, напротив имам респект и уважение към тях. Не знам по какъв начин ще играе съперникът. Според мен няма да изневери на стила си от последните години и ще действа по-скоро дефанзивно", заяви Петев.