Националният селекционер Красимир Балъков изгледа мача между Етър и Ботев (Пд) (2:2), но не пожела да назове имена на играчи, които евентуално ще намерят място в състава на тима за предстоящите евроквалификации. Както е известно, на 7 септември България гостува на Англия на "Уембли".

"Самия мач няма да коментирам, аз съм тук, за да гледам състезателите – кой се представя добре и дали мога да го извикам в националния отбор. Мненията за мача нека дават треньорите. Не мога да ви отговоря дали Дани Младенов дава заявка с головете си за националния отбор. Няма как да давам в публичното пространство имена", сподели Балъков, който през миналия сезон водеше отбора на Етър.

"Бях на мача Витоша – Арда, днес съм на мача на ЦСКА. Искам да изгледам всички отбори и да видя в какво състояние са футболистите. Никога не бих коментирал конкретни имена, за да няма после спекулации", добави още той.

"Честно казано, в началото на първенството отборите още не са влезли в добра форма. Но и в топ форма да са футболистите, срещу Англия ще ни бъде много трудно".

"Но има още доста време, ще се опитаме да направим всичко възможно, доколкото силите и възможностите ни позволяват, а само Господ може да каже какво ще стане", каза още националният селекционер.