ЦСКА - Ботев Враца, среща от Първа лига на България, стадион "Българска армия", начало 18.45 часа.

Последните 10 срещи на ЦСКА във всички турнири: Общо 4 победи, 2 равенства и 4 загуби. От тях 2 победи, 1 равенство и 3 загуби в последните 6 домакинства.

Последните 10 срещи на Ботев Враца във всички турнири: Общо 4 победи, 4 равенства и 2 загуби. От тях 3 победи и 2 равенства в последните 5 гостувания.

В последните 7 директни срещи домакините имат 6 победи, гостите нямат победа и 1 път са завършили наравно. На домашния терен на ЦСКА София имат изиграни 4 срещи, като домакините имат 4 победи, гостите нямат победа и нямат равен мач.

Срещата можете да гледате НА ЖИВО ТУК

Вероятни състави:

ЦСКА: Черниаускас; Албентоса, Томаш, Чорбаджийски; Турицов, Фабрини, Малинов, Кери, Занев; Уот, Евандро

Ботев Враца: Костов; Васев, Попов, Керчев, Михайлов; Вълчев, Златински; Генов, Домовчийски, Атанасов; Будинов.

ПРОГНОЗА: ЦСКА е тотален фаворит в мача и водещите световни букмейкъри дават прогнозите си изцяло за домакинска победа.

Преди дни "армейците" изиграха драматични 120 минути срещу Осиек за Лига Европа и успяха да отстранят хърватите след дузпи.

Това определено ще даде импулс в състава на ЦСКА, който гони първи домакински успех за новия сезон. До този момент червените са изключително трагични на собствен терен, като завършиха 2:2 с Етър и паднаха с 1:3 от Черно море.

Преди седмица момчетата на Петрович успяха да обърнат Славия на "Овча купел" и сега ще хвърлят всички сили за нова победа.

Очаква се част от титулярите срещу Осиек да останат на резервната скамейка, като титуляри ще започнат Евандро, Кери, Турицов и Чорбайджийски. Гостите от Ботев Враца са в отчайваща форма, след като записа разгромна загуба с 1:4 от Локо Пловдив.

В исторически план врачани имат само 4 победи от общо 58 мача за първенство срещу "червените". Две от тези победи са като гост. В момента "армейците" са в серия от 16 поредни победи срещу този съперник. Нашата прогноза е за успех на ЦСКА.

Резултат: ЦСКА - Ботев Враца 3:1