Галерия

Снимки: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Снимки: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Английските фенове искат да влязат пияни на стадион "Васил Левски" за мача с България тази вечер. В противен случай ще изпотрошат всичко.

Това заяви един от запалянковците пред Bulgaria ON AIR. "По-добре почерпени там за 90 минути, да се възстановят и после да започнат отначало", коментира още мъжът. 

Друг пък се закани, че ще изпие 20 бири. "Това не е чак толкова много. Мачът все пак е късно", добави той.

Полицията в София е на крак още от вчера, тъй като английските фенове са известни с вандалските си прояви. Вече се стигна и до инциденти с привърженици, дошли от Острова.

Вижте галерия с английските фенове в центъра на столицата ни

Двама британци бяха набити, а трети почина при мистериозни обстоятелства като тепърва аутопсията ще изясни каква е причината за смъртта му.

А докато дойде времето да се заемат местата си на стадиона, привържениците на "трите лъва" загряват по столичните заведения за срещата довечера.

Баровете и кафенетата на централната столична улица "Витошка" бяха препълнени от британци, които се радваха на топлото октомврийско време и пиеха бира.

България посреща Англия от 21.45 часа и мачът може да се проследи на живо в Gol.bg. Преди него "лъвовете" имат едва 3 точки от 6 кръга, още са без победа и са на прага на най-слабите квалификации в историята. Островитяните пък са лидери с 12 т. 

Снимки: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg