Галерия

Селекционерът на България Красимир Балъков заяви след срамната загуба с 0:6 от Англия, че "лъвовете" нямат класа. Той намекна, че който и да е на неговия пост, едва ли ще може да сътвори чудо.

"Просто и елементарно е – нямаме класа. Срещу такъв отбор, който струва милиони, е така. Можехме да изглеждаме по-добре. Определено нямаме класа и това се знае. Емоциите на терена и извън него са нормални. Напълно разбирам публиката".

"Не винаги идеите ми се получават. Бяхме без трима основни футболисти – Антон Недялков, Страхил Попов и Васил Божиков. Искам да видя друг треньор в това положение. Оптично може да изглежда по-добре, но се съмнявам нещо друго да промени".

"И мен ме боли, но това е реалността. Много точно съм анализирал всичко и знам какво можем, но трудно имаме сили да се опънем на Англия".

"Темата с расизма е много деликатна, не съм чул нищо. Но явно те чуват. Ако аз съм проблемът, си тръгвам. Но мисля, че не е така. Нито аз, нито БФС са виновни. Трябва да имаме търпение. Опитваме се да изградим нещо, зависим и от клубовете", заяви Балъков.