Селекционерът на Унгария Марко Роси се изказа ласкаво за България, но все пак смята, че отборът му има отлични шансове да победи в София през март. Италианският треньор определи като най-голям проблем за унгарците манталитетът на българите.

„Българските футболисти имат типичния балкански манталитет. Те успяват да намерят резервите, от които имат нужда, за да надскочат възможностите си. Това е точно това, което ни липсва на нас и което ни пречи да вървим напред. Съвсем не е лесно. Гледахме Лудогорец, който победи Ференварош в Будапеща за Лига Европа и почти го направи и в Разград“, заяви Роси пред медиите в Унгария, цитиран от "Меридиан мач".
 
„Ние имаме по-добри шансове да спечелим срещу България в София, отколкото срещу Исландия в Рейкявик. Или срещу други отбори. Ако погледнем по друг начин, жребият е много благосклонен към нас“, призна италианецът. 
 
„Не сме в състояние да подценим нито един отбор, още повече, че България е горе-долу на нашето ниво. Освен това, те ще бъдат домакини“, завърши Марко Роси.