Първият вицепрезидент на БФС - Емил Костадинов е оптимист, че българският национален тим има всички шансове да се класира на Евро 2020. Шефът допълни, че няма никакъв проблем с това "лъвовете" да приемат Унгария на стадион "Васил Левски" в края на месец март. 

"Първенството започва с дерби, да се надяваме да гледаме футбол на по-високо ниво и да се радват хората. Бяха пуснати спекулативни новини. Баражът срещу Унгария ще се проведе в България на националния ни стадион "Васил Левски". Да се надяваме, че той ще се пука по шевовете и момчетата да победят. Аз съм оптимист. Имаме шанс за първи път от доста години и трябва да го използваме максимално"", каза Костадинов.

"Имаше катаклизми във футболния съюз, но хората, които оставаме там, се опитваме и правим всичко по нашите сили федерацията да излезе от трудната ситуация. И това ще стане, защото във федерацията има хора, които мислят за футбола и за това живеят", добави още той.

"Имам идеи, които биха могли да спомогнат за по-бързото развитие на българските футболисти", заяви Костадинов пред "Evima Sport".