Вратарят на България - Георги Георгиев, остана разочарован от изпуснатата победа над Ирландия в Лигата на нациите. Срещата в София завърши 1:1, след като гостите изравниха в продължението. Стражът на Черно море отдаде това на миг невнимание. 

"Мисля, че това, което показахме, борбата, която оказахме, наистина можеше да се поздравим с победата. Едно невнимание ни взе трите точки, които за мен бяха много важни - няма какво да направим", започна Георгиев.

"Нямаше толкова работа за мен и действия във вратата. Повече с командване целият отбор предотврати тези ситуации. Новият капитан? Доказа, че е един човек, който е авторитет, така че се надявам да не е сериозна травмата му и да не може да играе с Уелс".

"Треньорът може да каже какво трябва да подобрим. Чака ни тежък мач в Кардиф и дано да покажем добра игра и да се поздравим с успех, ако ли не, то поне частичен. Ако ми гласуват доверие, давам всичко от себе си. Треньорите го решават това нещо. Винаги съм готов да помогна и се надявам, ако може, да се продължат моите игри, но това зависи от ръководството", завърши Георги Георгиев", завърши стражът.