Новият национален селекционер на България заяви, че не е сериозно през последната година да има над 47 повиквани играчи в националния отбор на страната.

„Нашата е работа е такава. Понякога работи в клубен отбор или в национален. Имахме доста оферти. След проведените разговори с Борислав Михайлов решихме да приемем тази оферта. България е страна с много спортни успехи. Има много талантливи млади хора и затова се съгласихме да приемем това предложение“, коментира Кръстаич.

„Още когато приехме предложението, почнахме да гледам български футболисти и да работим. Още даже преди да сме се разбрали за предложението. Всички знаем в какво състояние е националният отбор по футбол и, че не се представя на добро ниво. Има много талантливи футболисти, които са загубили форма и самочувствие. Последната година е имало над 47 повиквателни, някои само с 1 мач, което не е добре. Малко несериозно е“, добави той.

„Нашата цел е да направим скелет и ще играят тези, които заслужат да играят в националния отбор. Ще бъдем постоянно на терена, ще работим много, така съм бил и като футболист и като треньор в други отбори. Представляваме и Сърбия тук в България.“