Техническият директор на БФС Георги Иванов – Гонзо говори след успеха на националния отбор на България с 2:0 като гост на Кипър. Той разкри, че е имало договорка с Левски, ако Роналдо не се възстанови за предстоящия мач с Вихрен Сандански, Марин Петков да се върне в София. Крилото на сините остава с „лъвовете“.

„Получи се добър мач. Смятам, че играхме добре. Футболистите изпълниха тактическите указания. Радваме се, защото започваме да надграждаме. Победите са важни за самочувствието. В националния отбор всички мачове са важни“, започна Гонзо.

„Футболистите подходиха сериозно. Всички искаме да виждаме по този начин и да се развива. За нас е важно, че има желание и енергия. Играхме добре, агресивно, не дадохме възможност на Кипър да създаде ситуации пред нашата врата. Димо Кръстев има някакъв проблем. Утре ще направим резонанс, другите са здрави“, продължи Георги Иванов.

„Имахме уговорка в Мъри Стоилов, ако Левски не можеха да възстановят Роналдо, можехме да изпратим Марин Петков утре в София, но остава с нас“, разкри той.

„Виждам бъдеще в играчите. След години ще бъдат на по-различно ниво и тогава ще бъдат най-големите успехи на България. Работим добре от първия ден“, завърши Георги Иванов.

Снимка: Lap.bg