Селекционерът на българския национален отбор по футбол Младен Кръстаич прие със задоволство нулевото равенство с Люксембург днес. Той добави, че е очаквал тежък мач, всички са видели, че Люксембург не е отбор, на който може да се отбележат 5-10 гола.

"Очаквахме тежък мач, но мисля, че момчетата играха добре през тези 90 минути. Показаха желание за игра, да се борят за България. И се видя, че Люксембург не е съперник, на който могат да се отбележат 5-10 гола", започна сръбският селекционер.

"Доволен съм, че играчите показаха начина, по който трябва да се представят в следващите двубои. Бяха с желание и мотивация за България.

На въпрос дали е имало пробойни в българската защита, Кърстаич отговори: "Знаехме как ще играе Люксембург. Бяхме подготвени, че ще търсят възможности с дълги топки към техните нападатели. Но нашите играчи се справиха добре. Още през първото полувреме имахме едно-две много добри възможности, от които можеше да решим мача. Но в крайна сметка съм доволен от това, което показахме като отбор.