Люис Хамилтън ще проведе днес разговори с Тото Волф относно бъдещето си в Мерцедес, разкри самият той след второто си място в ГП на Испания вчера. 

Договорът на британеца изтича в края на сезона и имаше слухове, че може да премине във Ферари, които бяха обаче отречени, а и предвид формата на Скудерията това наистина изглежда малко вероятно да се случи. 

И все пак Люис обяви, че продължава да се наслаждава на състезанията, с което намекна, че няма намерение да се отказва и това би трябвало да означава, че ще удължи контракта си. 

„Не съм подписвал нищо още, но с Тото имаме среща утре (понеделник), така че се надявам, че ще се разберем. В крайна сметка е хубаво тези неща да бъдат уточнявани, защото когато имаш яснота можеш да мислиш спокойно за бъдещето. Аз и отборът работим здраво и резултатът ни бе наистина специален. Всички се стараят и са амбицирани да започнем да се борим отново за победи“ заяви Хамилтън. 

„Всичко би трябвало да бъде уточнено за половин час. Ще се видим на кафе и ще поговорим“ коментира Волф, чийто тим направи сериозна крачка напред след въведените подобрения в Барселона. 

„Много съм доволен от мястото, на което се намирам в живота си. Около себе си имам страхотен отбор, който не спира да работи и резултатите се виждат, чувствам се здрав и във форма и съм суперфокусиран да започнем да се борим с Макс за победи“  изтъкна още Хамилтън.