Макс Верстапен призова за мир в Ред Бул, след  като в доминанта във Формула 1 има сериозни сътресения. 

Скандалите около боса Кристиан Хорнър накараха бащата на световния шампион – Йос, да поиска раздяла с англичанина, а през уикенда се заговори и за потенциална раздяла със съветника Хелмут Марко, за когото обаче се застъпи самият пилот и обяви, че за да продължи да кара за отбора, Марко трябва да е част от него. 

„Винаги съм казвал, че най-важното е да работим като отбор и всички да бъдат в мир помежду си. Мисля, че именно това е  нещото, с което всички в тима са съгласни и се надявам, че именно така ще продължи всичко оттук-нататък“ заяви Макс след победата си в Саудитска Арабия. 

„Всеки се опитва да се фокусира върху една и съща посока. Позитивното от всичко това е, че тези неща не се отразиха  на представянето ни, така че сме наистина мното силен отбор. Всеки в екипа си върши работата и показва психическа устойчивост, оставяйки другите неща встрани“ добави той. 

„Наистина вярвам, че мирът в отбора е много важен и просто да се фокусираме върху представянето си на пистата. Именно това се опитваме да направим“ каза още Верстапен.