Ландо Норис бе крайно разочарован, след като не успя да спечели Гран При на Испания, въпреки че определено имаше най-бързата кола. 

Пилотът на Макларън стартира първи, но загуби 2 позиции на първи завой, което развали състезанието му и въпреки че след това бе много силен, в крайна сметка остана на 2 секунди от победителя Макс Верстапен. 

„Трябва да прегледам нещата внимателно. Не мисля, че стартът бе чак толкова лош. Ставаше въпрос за два метра. Макс успя да влезе отвътре и аз не успях да го затворя. В същото време Джордж се изстреля отлично и някак си успя да ни изпревари. В крайна сметка 1-2 метра решават дали ще спечелиш или не“ заяви Норис. 

„Жалко е, защото тази малка разлика ни струва победата. Като изключим това състезанието бе добро. Не мога да се оплаквам. Колата бе страхотна, но загубих твърде много в началото, след като не успях да се доближа до Джордж. Макс обаче го изпревари и отвори разлика, а аз трябваше да мисля за голямата картина и да внимавам с гумите. Разочарован съм, защото имахме най-бързата кола, но останах твърде дълго в мръсен въздух в първите обиколки и това също повлия. Трябва да подобрим някои неща, но и не мога да отрека, че Макс се справи отлично. Сега просто трябваше да спечелим. Това са шансове, които не трябва да изпускаме“ добави той.