Най-сладката и сочна реколта от плодове често расте не по дърветата, а в... сайтовете за онлайн залози. Шегата настрана, но без да превъзнасяме излишно хазарта, удовлетворението от добрата печалба трудно може да бъде сравнено като усещане. И понеже категорията, в която потребителите най-често изпробват късмета си, са ротативките, няма как да не отчетем, че там пък на най-широка популярност се радват плодовите заглавия. Не са малко играчите, които са опитали от „сладките” плодове на 20 Super Hot – топ игра в менюто на повечето букмейкъри.

Опростеният и ясен дизайн плюс разбираемите условия, съчетани с добрите изгледи за печалба обясняват защо често портокалите и гроздовете са по-търсени, отколкото рицарите и фараоните от други заглавия например. Шансът за удвояване на печалбите с игра на червена и черта карта при успешна конфигурация на завъртането също допринася за това заглавието да бъде едно от най-експлоатираните в интернет казината. Има и други сходни разновидности като 40 Super Hot, при които възможните линии за успех са двойно повече, но пък и разходите съответно се удвояват при завъртане на пълен потенциал.

Има плодове, които са по-сладки от другите

Основните символи при 20 Super Hot са плодовите – грозде, портокал, лимон, череша, диня и слива. Те обаче имат различна възвръщаемост, когато се подредят в линия. Оказва се, че някои плодове са по-сладки от други. С най-висока стойност в тази игра са гроздовете – когато се подредят 5 в линия, то печалбата може да достигне до 400 пъти размера на кредита, с който се играе. При пет дини или сливи максимумът е 200 пъти по залога, докато при останалите 3 плодови изображения оптималната печалба е в стократна стойност на тази на единичния кредит.

Търсенето на определен символ при игра в интернет обаче е трудно постижимо. Докато при наземните слотове може да се усети каква е последователността на различните символи, то в електронен вариант, това на практика е невъзможно. Компютърният алгоритъм на въртенето на петте рийла (или петте „барабана”) увеличава многократно възможните комбинации.

Специалните символи носят най-големите печалби

При тази игра, както и при други ротативки, има уайлд карта и скатър карта. Щастливият №7 е своеобразен жокер, който може да замени всеки символ (освен скатъра) и да допълни някое от липсващите плодови изображения. Когато се комбинират пет 7-ци в линия, възвръщаемостта е 1000 пъти! Но и такъв удар отстъпва на това, което носи като шанс скатър символът – в случая звезда. Когато се подретят пет такива - а това се случва изключително рядко, тогава наистина говорим за колосална печалба. Размерът на залога се умножава по 10 хиляди! Такъв удар наистина може да донесе несравнима еуфория.

Но както при всяка хазартна игра, залагащият трябва да прецени правилно кога е уместно да рискува и кога е по-добре да спре. Прекаленото експлоатиране на късмета може да доведе до пълно пропиляване на всичко спечелено. Такива рискове, разбира се, съществуват само в платените варианти на 20 Super Hot. Демо версиите са изцяло за развлечение, като при тях не се рискуват реални пари, а се играе с техните виртуални заместители.