Дилиан Уайт се прицели в титлата на IBF. Британецът се самопредложи за съперник на Кубрат Пулев, който е претендент за пояса. Отличието в момента е притежание на Анди Руис.

Както е известно, мексиканецът успя да победи Антъни Джошуа и му отне трите пояса, които той притежаваше. Британецът веднага активира клаузата на реванш, който ще се състои след през есента. По този начин обаче Руис ще пропусне срока за задължителна защита на титлата на IBF и ще се наложи да я оваканти. Това ще даде шанс на Кубрат Пулев и следващия в раннглистата да спорят за нея.
 
"Ако има реванш, IBF може да отнеме титлата на Анди Руис. С удоволствие ще я превърна в своя цел. Има клауза за реванш, но IBF са много стриктни – така Антъни Джошуа стана шампион. Тайсън Фюри не направи задължителната си защита срещу Вячеслав Глазков. Чарлс Мартин би Глазков и Джошуа плати прекалено скъпо за бой с Мартин, защото знаеше, че лесно ще му вземе пояса. Ако отнемат титлата на Руис и ме изправят срещу Пулев за овакантената титла – ще го спукам от бой и ще я взема. Ще разбия Пулев на парченца", закани се Дилиън Уайт пред британските медии.