Световният шампион Анди Руис обяви, че реваншът за три от титлите в тежката категория в бокса с Антъни Джошуа няма да се проведе във Великобритания.

Наскоро промотърът на Джошуа - Еди Хърн, заяви, че Кардиф фаворит да приеме двубоя. Предложението на столицата на Уелс е мачът да се състои на "Принсипалити стейдиъм" на 14 декември.

"Това няма да се случи. Бих искал да се върнем в "Медисън скуеър гардън". "Степълс сентър" (Лос Анджелис) или Лас Вегас също са добри варианти", каза Руис, цитиран от "Дневник".

Той допълни: "Скоро ще има повече информация. Готов съм да се бия с всеки възможно най-скоро, след като спечеля реванша. Тайсън Фюри, Дионтей Уайлдър, ще се изправя срещу всеки".

В последния момент Ню Йорк се включи в наддаването за реванша с "Медисън скуеър гардън", която прие първия мач между Джошуа и Руис. Предложената дата за провеждането на двубоя е 29 ноември.

В началото на юни Руис поднесе сензация, след като нокаутира Джошуа в седмия рунд и спечели титлите на Международната боксова федерация (IBF), Световната боксова асоциация (WBA) и Световната боксова организация (WBO).

Американецът от мексикански произход нанесе първа загуба на британеца при професионалистите. След мача щабът на Джошуа активира клаузата за реванш, като Руис изразяваше желание той да се състои в Лос Анджелис или Мексико.