Мениджърът на Кубрат Пулев в САЩ - легендата Боб Аръм, е категоричен, че българинът ще се изправи срещу победителя от мача на световния шампион Анди Руис с Антъни Джошуа.
 
Битката ще се проведе на 7 декември в Абу Даби, а двамата вече позираха за пръв път в емирството. Според 87-годишния Аръм, който е член на Залата на славата на бокса, от IBF ще изпълнят задължението си и Кобрата ще мери сили за пояса най-късно до месец май 2020-а.
 
"Ако Антъни Джошуа загуби срещу Анди Руис, което очаквам да стане, кой ще нарежда пак противниците на мексиканеца? Той държи титлите и е задължен да се бие с един от моите боксьори, който чака търпеливо, но не и вечно - Пулев.
 
Дадоха специално разрешение на Руис за реванш с Джошуа, но следващата защита трябва да бъде не по-късно от месец май срещу Пулев", отсече Аръм, цитиран от вестник "Тема спорт".
 
Той също така отрече да има промяна в плана за мач между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри. 
 
"Прочетох изказването на Уайлдър. Има си договор. Той казва много неща, които всъщност не мисли, просто търси даден ефект. Ако Тайсън победи Ото Валин, ще излезе срещу Уайлдър на 22 февруари", категоричен бе мениджърът.