Бившият властелин в тежка категория на професионалния бокс, Владимир Кличко, „отпразнува“ трите години от двубоя му с Антъни Джошуа с интересна шега в социалните мрежи. Украинският нокаутьор се пошегува, че е позволил на Ей Джей да спечели епичната битка, която завърши с нокаут в 11-тия рунд за британеца.

„Преди точно 3 години позволих на Антъни Джошуа да победи. Чувствах съжаление към малкото момче. Шегувам се. Страхотен шампион, класическа битка. И двамата израснахме много след този двубой. Благодаря на феновете, че подкрепят и двама ни“, написа „д-р Стоманен Чук“, цитиран от Boec.bg.

41-годишният Кличко бе победен на препълнения „Уембли“ в Лондон, но представянето му бе достойно и той затвърди името си с куража и сърцатата игра, която показа. По-малкият от братята Кличко на няколко пъти бе близо до това да нокаутира Джошуа пред собствена публика, но усилията му не се увенчаха с успех. Това бе и последния боксов танц на Влад между въжетата. Той завърши кариерата си с 64 победи и 5 загуби. Освен двукратен световен шампион при професионалистите, той е и олимпийски златен медалист от Атланта 1996 г.