Атанас Божилов спечели и реванша с Алин Кимпан на SENSHI 6. Двамата отново предложиха много зрелище на феновете, а вторият сблъсък пак беше спечелен от капитана на националния отбор по кикбокс, пише Boec.bg.

Наката спечели по правилата на кикбокса стил К-1 в категория до 75 килограма.

Ето и как се разви мача:

РУНД 1

Румънецът показва, че се е поучил от първата среща. Сега той е много по-спокоен и двамата се захапват здраво в първия рунд. Наката не се поддава на лоу киковете и се опитва да наложи своята игра. Кимпан дава фронт кикове, но Наката скъсява дистанцията.

РУНД 2

Опита за румънска атака, но всеки от опитите на Кимпан се разминават. Божилов вкарва още от своите периодични, но константни изстрели. Именно постоянството е една от силните черти на българския капитан. Наката разчита на залъгващи движения и разчита идеално играта на румънеца. В края на частта ляв прав отеква здраво в лицето на Кимпан, а след това спининг бек фист го праща на пода!

РУНД 3

Божилов продължи със смелите действия. Вкара четири удара в серия от атака. Двамата бяха разделени от съдията Петер Артс, след като се сблъскаха под афект. Румънският боец се опитваше да се предпази от сънародника ни, пускайки ръцете напред. Наката продължи с методични и целенасочени атакаи до края на сблъсъка, типично в свой стил.

Двамата се срещнаха в първото издание на SENSHI, а тогава отново Наката триумфира.