Голямата звезда на смесените бойни изкуства Конър Макгрегър може да се изправи срещу един от най-силните боксьори в своята категория в последните десетилетия – Мани Пакиао, през следващата година. За организирането на подобен сблъсък заговориха и двамата бойци.

“В името на всички филипински жертви на COVID-19 сенатор Мани Пакиао ще се бие със суперзвездата на UFC Конър Макгрегър догодина”, обяви асистентът на Пакиао Джейк Джосън, който добави, че двете страни са в процес на преговори. 32-годишният Макгрегър също потвърди, че е близко до мач с филипинеца.

“Ще се боксирам с Пакиао в Близкия изток. За мен ще е истинска чест да съм се изправил срещу двама от най-великите боксьори в модерната ера”, сподели ирландецът в социалните мрежи.

През 2017 година Макгрегър се изправи на боксовия ринг срещу легендата Флойд Мейуедър и очаквано загуби, но и двамата спечелиха огромни приходи от шоуто в Лас Вегас. “Нашите адвокати финализират детайлите по договора, но и двамата бойци се подготвят за един епичен последен боксов мач”, допълни Джосън.

За последно 41-годишният Пакиао се боксира през юли миналата година, когато победи Кийт Търман в Лас Вегас, докато в началото на тази година 32-годишният Макгрегър спря Доналд Сероне на UFC 246 и скоро след това обяви, че слага край на бойната си кариера. /БГНЕС