Само за 1 секунда организаторите на мача между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев на 12 декември в "Уембли Арена" са продали всичките 1000 билета. Пропуските с цени от 100 до 1000 паунда бяха пуснати в онлайн продажба вчера. Миг след старта в електронните портали на платформите AXS и StubHub се образуваха огромни опашки от "виртуални чакащи". Още минути преди стартирането на продажбата имаше заявени шест хиляди желаещи да си купят билети.

"Всеки фен има 15 минути, за да въведе данните си, след като закупи пропуска за мача. Затова се образува и опашка от резерви при неправилно попълнена информация", обясниха организаторите.

По-рано вчера промоутърът Еди Хърн, който организира мача и защитава правата на Ей Джей, призна, че семействата и приятелите на бойците няма да имат приоритет при получаването на пропуските. Равен шанс се дава на всички желаещи да присъстват.

Билетите няма как да бъдат препродавани, тъй като са поименни. Цените започваха от 100 паунда и достигаха до 1000 паунда. Заради ограниченията на пътуванията заради пандемията от коронавирус, само българи, живеещи в Англия, ще могат да присъстват на мача на Кобрата. Те обаче е трябвало и да бъдат достатъчно бързи, за да си купят билети.